Even voorstellen


Chefs en Route Catering is opgezet door mij, Gilke van Roij. Ik heb al jarenlange ervaring in de horeca. In 2008 ben ik gevraagd voor het programma TOPCHEF, waarbij ik begin 2009 tot winnaar ben bekroond. Koken is mijn passie en samen met mijn jarenlange ervaring als gastvrouw in diverse horecazaken, ben ik toen direct begonnen met Chefs en Route catering. Ik kook graag en probeer graag nieuwe dingen uit. Ik ben altijd bezig met eten en smaken. Ik werk met verse producten en graag met lokale leveranciers.

Als cateraar denk ik altijd in mogelijkheden. Iedereen heeft zijn of haar gelegenheid te vieren en om daar catering bij te bestellen, maar daar heeft iedereen ook zijn eigen ideeën en wensen bij, waar ik dan weer graag naar luister en met mijn dosis ervaring en ideeën komen de mooiste feesten en gelegenheden voort. Ik run het bedrijf samen met mijn partner Peter van den Hoogen, en samen met ons team van enthousiaste gastvrije medewerkers.

Met culinaire groet,

Gilke van Roij
Peter van den Hoogen
Stacks Image 2009